KALAJOKILAAKSON GOLF

GOLF-KERHO NETISSÄKalajokilaakson Golfkerho

Golf on pelinä satoja vuosia vanha, mutta kerhomme on nuori, sillä Kalajokilaakson golfklubi on perustettu vuonna 2015 joulukuussa. Kerhomme on vielä täysin lapsenkengissään, sillä toimintaa pyöritetään täysin työn ja muun elämän ehdoilla. Voimme kuitenkin taata, että KJL Golf tulee olemaan tunnettu nimi viimeistään muutaman vuoden sisällä! Taustalla vaikuttaa vanhoja pelureita ja nuoria toivoja, eikä yrityksestä todellakaan ole puutetta.

Golf mielletään usein varakkaiden ihmisten peliksi, mutta me emme halua profiloitua snobiklubiksi. On erittäin tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus pelata tätä hienoa lajia. Jos tililläsi ei kuitenkaan juuri nyt ole rahaa kenttämaksuja ja välineitä varten, suosittelemme pikavippiä, sillä kumppanimme tarjoaa erittäin kilpailukykyiset ja pienet maksuerät ja suuren takaisinmaksuajan.

Älä siis epäröi, vaan liity mukaan porukkaamme! Me emme pure, vaan haluamme pikemminkin levittää golfin ilosanomaa mahdollisimman monelle ummikolle. Toivottavasti golf ohittaa jonain päivänä jääkiekon Suomen suosituimpana lajina!

- Niksu, Perustaja