Tietoa meistä


WellNext – est. 2015

Yrityksemme on vielä pieni, mutta tavoittemme on nousta Suomen suosituimpien lisäravinnekauppojen joukkoon vuosien sisällä. Tämä operaatio tulee olemaan erityisen haastava, sillä Suomessa on alalla kova kilpailu. Emme nyt erityisesti halua mainostaa ketään kilpailijaa, mutta jokainen varmasti tietää, että urheilumarkkinoilla on monta brändiä jotka panostavat vahvasti näkyvyyteen joka sortin mediassa. Siksi me WellNextillä haluammekin tarjota priimoista priimointa tuotetta, sillä tiedämme että suomalaiset arvostavat suomalaista, laadukasta tuotetta.

Onko sellainen fiilis, että voisit olla paremmassakin kunnossa? Onko peilikuva joskus näyttänyt miellyttävämmältä? Voimme taata, että ette ole yksin ongelmanne kanssa. Meillä on kuitenkin tarjota apuvälineet uuden, uljaamman kropan rakentamiseen. WellNext Sports Nutrition tarjoaa 100% suomalaiset, laadukkaat urheiluravinteet, joilla rakennat terveellisemmän ja suorituskykyisemmän varren itsellesi.

Kun yhdistät levon, oikeat ravinteet, terveellisen ruokavalion ja suunnitelmallisen treeniohjelman, olet jo todella pitkällä. Tämän jälkeen kaikki riippuu omasta kurinalaisuudestasi. Me WellNextillä annamme täyden tuen kaikille, jotka haluavat tehdä itsestään parempia. Älä luovuta, anna palaa!

 

2