Tietoa meistä


ice-hockey-570892_960_720[1]Mikä on Kärpät?

Oulun Kärpät on vuonna 1946 perustettu suomalainen jääkiekkoseura. Kärpät on voittanut jääkiekon SM-liigan seitsemän kertaa: kerran 1980-luvulla ja kuudesti 2000-luvulla. 2000-luvulla Kärpät voitti mitalin seitsemällä peräkkäisellä kaudella (2003–2009), mikä on Suomen ennätys! Joukkue pelaa kotiottelunsa vuonna 1975 valmistuneessa Oulun jäähallissa, josta käytetään sponsorin mukaan nimeä Oulun Energia -areena.

Kannustetaan yhdessä Kärppiä ympäri Suomen!

Kärppäklubi.fi on täysin uudenlainen kannattajasivusto. Tarkoituksena on luoda uusi ja uljas online-yhteisö, joka keräisi kaikki Kärppäfanit ympäri Suomen maan yhteen paikkaan. Kärppäklubi.fi:n on tarkoitus tarjota vaihtoehto kömpelöille Facebook-ryhmille. Tehdään yhdessä organisoinnista helpompaa ja kannustetaan Oulun Kärppiä!

Fanitoiminta on tärkeä osa urheilua ja syystäkin. Fanit ovat ottelutapahtuman kannalta erittäin krusiaali tekijä. Ottelu ilman faneja on kuin Hesburgerin hampurilainen ilman pihviä – kuiva ja tylsä!

Liity siis sinäkin mukaan Kärppäklubiin ja kannustetaan yhdessä Kärpät voittoon!


Miten pääsen toimintaan mukaan?

Joukkoomme on helppo liittyä. Ota yhteyttä ja täytä jäsenhakemus, ja hyväksymme sinut automaattisesti. Kärppäklubin ylpeydenaihe on, että jäseniltä ei peritä jäsenmaksua. Toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja lajirakkauteen!